Remodelarea corporala - tot ce trebuie sa stii

Remodelarea corporala - tot ce trebuie sa stii

Vrei sa arati beton tot timpul? Nu se poate. Azi mananci o prajitura, maine ai o zi stresanta, poimaine nu te-ai odhnit destul - asa e viata unei femei obisnuite, asa ca si corpul ei va suferi, periodic, mici modificari. Solutia este remodelarea corporala.

Ce este remodelarea corporala?

Remodelarea corporala reprezinta un set de tehnici si proceduri medicale si estetice care conduc la eliminarea grasimii si a celulitei dar si la tonifierea muschilor si pielii.

Remodelarea corporala doare?

Deloc. Procedurile de remodelare corporala sunt non–invazive si nedureroase. Vei simti o senzatie de rece sau de cald, in functie de procedura. Poti sa citesti sau sa tragi un pui de somn. iar dupa aceea este grozav sa bei multa apa.

Ce riscuri aduce folosirea acestor tratamente?

Procedurile de remodelare corporala nu sunt periculoase decat daca ai anumite afectiuni medicale sau te afli intr-o anumita stare fiziologica. Perioada menstruatiei, sarcina, diabetul, hipertensiunea arteriala, cancerul, epilepsia, bolile cardiace, bolile de piele, alergii acute, peacemaker instalat, cuperoza si varice, astm bronsic, steatoza hepatica.

Remodelarea corporala te ajuta si cand mananci ca un spart?

Remodelarea corporala aduce beneficii clare aspectului si sanatatii, dar tratamentul nu inlocuieste dieta si sporturile. Impreuna cu ele, insa, face minuni. Daca incerci sa mananci ceva mai putin si mai sanatos si faci un pic de sport. remodelarea corporala te ajuta sa pierzi greutatea in plus intr-un timp cu 50% mai scurt decat cel obisnuit.

Cum alegi tratamentele de remodelare corporala?

Remodelarea corporala este o procedura personalizata. Specialistul in remodelare corporala e cel care iti va spune ce ti se potriveste si ce ai nevoie. Dupa aceea, tu poti alege intre tratamentul anticelulita, laser-lipoliza, impachetarile la cald sau la rece, termo–electrostimulare, presoterapie, radiofrecventa-corporala, vacuum, infrarosii.

Unde sa te duci sa faci remodelare corporala?

Unde vrei, dar tine cont de cateva sfaturi. Alege locuri care au deja recomandari bune. Alege locuri unde personalul iti poate raspunde la intrebari, asta inseamna ca este bine pregatit. Nu in ultimul rand, alege un loc luminos, frumos si curat, unde amenajarea induce o stare pozitiva si te "vindeca" de anxietate. Recomandarea Myploiesti.ro este Souplesse Body Spa

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework