Menu
Tablet menu
myPloiesti

myPloiesti

Acest articol este proprietatea www.myploiesti.ro şi este protejat de Legea drepturilor de autor. Este interzisă reproducerea informaţiilor si elementelor grafice, în publicaţii tipărite si online, fără un acord scris în acest sens. Detalii la [email protected]

Website URL:

Chef Street - in loc sa comanzi zilnic mancare, comanda azi pentru doua-trei zile

Chef Street se gândește la siguranța ta și a familiei tale. Pentru a limita, pe cât posibil, contactul cu persoane străine, în loc să comanzi zilnic mâncare pentru acasă sau pentru la birou, o poți face o dată la câteva zile. Chef Street lansează conceptul de ”Pachet Familial”. Respectiv, astăzi poți da comandă pentru ca mâine, până în ora 13, să îți livrăm masa pentru două sau trei zile, pentru întreaga familie. Comandă astăzi o oală de ciorbă/ supă de 2litri (5 porții) sau 3,2 litri (8 porții) – 55 de lei/ 80 de lei.

Pentru joi, 27 martie, ne-am gândit să vă tentăm cu o delicioasă CIORBĂ RĂDĂUȚEANĂ, răsfățată cu smântână grasă și bucăți generoase de pui. Gustul te va duce cu gândul la copilărie, la aromele autentice de odinioară. Iar pentru că tot ți-ai asigurat ciorba pe două sau trei zile, merită să încerci și minunatele ȘNIȚELE DE PUI, învelite într-o crustă crocantă și aurie de pesmet. Pachetul familial pentru joi cuprinde o oală de Ciorbă Rădăuțeană de 2 sau 3,2 litri ( 5 sau 8 porții) și 10 Șnițele delicioase. Întregul pachet, livrat la domiciliu, costă 85 de lei.

AȘTEPTĂM COMENZILE VOASTRE, MIERCURI (25 MARTIE), PÂNĂ LA ORA 20.00, PENTRU A LIVRA JOI (26 MARTIE), PÂNĂ LA ORA 13. TELEFON 0732.583.467.

Și pentru că ne dorim să fim cât mai aproape de dorințele tale, Pachetul Familial poate fi personalizat cu exact preparatele tale favorite. Ne suni și ne spui ce anume ai vrea să mânânci! Noi suntem în bucătărie pentru voi, voi stați acasă pentru noi!

Detalii pe facebook - Chef Street

Unde ajung copiii care au ambii parinti spitalizati. Afla raspunsul

După ce ministrul de Interne a anunțat marți seară că România intră în carantină generalizată care se aplică întregii populații, indiferent de vârstă sau categorie socială, și în contextul în care copiii nu au voie să intre în contact cu bunicii, numeroși părinți se întreabă ce se întâmplă în cel mai negru scenariu, dacă ambii părinți sunt spitalizați, iar copilul nu poate fi dus nicăieri în familie? 

Copiii cu ambii părinți spitalizați din cauza noului coronavirus vor fi preluați de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, care îi plasează într-o zonă dedicată de izolare până la testare. Sfat pentru părinți: Dacă stați în casă, nu sunteți în zona de pericol. Dacă părinții înțeleg că trebuie să rămână în casă alături de copiii lor, atunci riscurile sunt minime sau zero. Este sfatul principal pe care îl dau, pentru ca noi – știindu-i pe ei în siguranță – să ne putem apleca asupra celor care sunt total lipsiți de protecție. Trebuie să fim calmi, pentru că o procedură există deja, care se aplică și pentru astfel de cazuri. După ce Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) preia un copil aflat într-o astfel de situație, el este plasat într-o zonă dedicată de izolare. Nu se va duce alături de ceilalți copii din sistemul de protecție. Fiecare DGASPC a creat un spațiu, fie că e un apartament, o casă, un centru, pentru triaj. Acolo vin aceste situații din comunitate: fie că este vorba despre copii ai căror părinți sunt în această situație [diagnosticați cu COVID-19 și în situație de a fi ambii spitalizați – N.Red.] sau copii luați de pe stradă și despre nu știi de unde vin, deci copii despre care nu ai context epidemiologic, ei intră în această zonă de triaj”, a declarat Mădălina Turza, pentru Edupedu.ro.

covid19 - cine strange bani pentru Spitalul Judetean de Urgenta din Ploiesti

UNIȚI PENTRU SĂNĂTATE - Apel la umanitate și solidaritate Pandemia provocată de #Covid-19 ne pune în fața unui test pe care nu îl putem trece decât împreună! În această perioadă nesigură ne întoarcem către cei mai vulnerabili dintre noi. Alături de ceea ce facem deja pentru familiile și prietenii noștri, ne unim forțele pentru a susține munca personalului medical care intră în contact direct cu pacienții. Personalul medical se află în linia întâi în lupta cu COVID-19 și are nevoie de ajutorul nostru pentru a putea ajuta! Am identificat împreună cu conducerea Spitalului de Urgență Ploiești trei domenii esențiale: 1) Echipamentele de protecție și dezinfectanții sunt o prioritate în acest moment, pentru a putea asigura sănătatea celor care ne tratează! Este nevoie ca stocurile de dezinfectanți și echipamentele de protecție să fie asigurate permanent. 2) Teste ce vor fi folosite de către medici alături de aparatul de diagnosticare rapidă ce urmează a fi achiziționat din fonduri publice. 3) Secția de terapie intensivă are nevoie de aparatură pentru care nu există finanțare prin fonduri publice în acest moment. Fundația Comunitară Prahova deschide fondul „Uniți pentru sănătate!”, prin care ajutorul fiecăruia dintre noi poate fi canalizat acolo unde este cea mai mare nevoie. !!! Fundația Comunitară Prahova va achiziționa bunurile și le va dona către Spitalul Județean Ploiești. Nu oprim niciun comision din fondurile strânse, acestea vor fi folosite integral pentru achiziția bunurilor. Prețurile echipamentelor de protecție și al dezinfectanților pot varia, orice sumă donată și orice cantitate achiziționată este importantă! Lucrăm în strânsă legătură cu celelalte 18 Fundații Comunitare din România pentru a identifica cele mai bune oferte și furnizori care pot livra cât mai rapid echipamentele și materialele necesare! FIECARE AJUTOR OFERIT ACUM VA FACE DIFERENȚA ÎN SALVAREA PACIENȚILOR ȘI PROTECȚIA PERSONALULUI MEDICAL. Facem un apel la umanitate și la solidaritate, să fim uniți pentru sănătate! Împreună sprijinim Spitalul Județean Ploiești cu echipamentele absolut necesare pentru această perioadă.

Un ploiestean ce trebuia sa stea la izolare s-a dus cu trenul la Bucuresti

O persoană venită recent din Belgia, care avea obligația de a sta în izolare la domiciliu pe o perioadă de 14 zile, a fost depistată de polițiștii de la Transporturi Feroviare Prahova într-un tren pe ruta Ploiești – București, anunță Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești. „Vă facem cunoscut faptul că, la data de 23.02.2020, în supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, a fost înregistrată cauza penală cu nr. 2356/P/2020, având ca obiect săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor prev. de art. 352 C.pen. La data de 22.03.2020, organele de cercetare penală din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Prahova – Postul de Poliție Transporturi Feroviare Ploiești Sud s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că la data de 21.03.2020, în jurul orei 15:25, în trenul de călători IR 3006, care circula pe ruta Ploiești – București, a fost depistată o persoană care revenise recent din Belgia și nu a respectat măsura izolării la domiciliu impusă pentru prevenirea răspândirii coronavirusului gripal COVID-19.”, se arată în comunicatul Parchetului. Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

Leroy Merlin închide magazinul din Ploiesti

Retailerul francez Leroy Merlin închide toate magazinele din România, inclusiv pe cel din Ploiesti. Rețeaua Leroy Merlin din România include 17 unități cu peste 2.000 de angajați, în București, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiești, Brașov, Constanța, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș, Bacău, Iași, Timișoara și Oradea. Retailerul este prezent pe piața românească din 2011, când a deschis primul magazin. Francezii au preluat 15 magazine bauMax în 2014.

covid19 - donatie de la TeraPlast pentru un spital de langa Ploiesti

Pentru a susține eforturile locale de prevenire a răspândirii COVID-19, grupul TeraPlast, cel mai mare producător român de materiale de construcții, a donat 85.000 de lei spitalelor din Bistrița și Băicoi. "Demersul nostru de a dona 85.000 de lei către spitalele din Bistrița și Băicoi este un alt pas pe care îl facem în această direcție. Știm cu toții că sistemul medical este cel mai greu încercat în această perioadă și este important ca fiecare dintre noi să sprijine așa cum poate România în criza declanșată de noul virus COVID-19. Dincolo de această contribuție, Grupul TeraPlast este determinat să își continue activitatea cât mai aproape de parametrii normali, în condițiile date, contribuind astfel la bunăstarea comunităților locale și a economiei naționale”, a declarat Alexandru Stânean, CEO TeraPlast Group. Grupul TeraPlast a luat deja măsuri în privința prevenirii răspândirii coronavirusului și la nivel intern. Astfel, managementul Grupului a luat decizii în acest sens încă de acum două săptămâni, în acord cu informațiile și recomandările transmise de către autoritățile competente, cu care reprezentanții Grupului comunică permanent pentru a monitoriza și actualiza, după caz, măsurile implementate, în funcție de evoluția situației. Totodată, prioritatea management-ului Grupului este asigurarea continuității activității pentru a le oferi celor peste 1.200 de angajați stabilitate și siguranță la locul de muncă în condițiile economice din prezent. Cu o tradiție de peste 120 de ani, Grupul TeraPlast este în prezent cel mai mare producător român de materiale de construcții. Grupul este compus din companiile: TeraPlast, TeraSteel România și Serbia, Wetterbest, TeraGlass, TeraPlast Ungaria. Din aprilie 2019, activitatea de reciclare a Grupului se desfășoară în compania independentă TeraPlast Recycling. Începând cu 2 iulie 2008, cea mai mare companie din Grup – TeraPlast SA - este listată la Bursa de Valori București sub simbolul TRP. 

Abonează-te la acest feed RSS
Style I Style II Style III