O soferita din Ploiesti a reusit cel mai bizar accident de anul acesta - VIDEO si GALERIE FOTO

O soferita din Ploiesti a reusit cel mai bizar accident de anul acesta - VIDEO si GALERIE FOTO

O tanara din Ploiesti a reusit azi imposibilul: a ratat intrarea in cartierul rezidential Roua, din zona de Nord a Ploiestiului, si a intrat cu masina intr-un stalp.

Cine are permis de sofer si va vedea imaginile de mai jos, isi va pune intrebarea legitima: cum a reusit? Asta pentru o masina ca Nissan-ul Micra, condus de tanara, avea loc sa intre pe poarta cartierului Roua si de-a latul. Virajul de acces din drumul national este larg, nu exista nici un obstacol care sa nu-ti permita sa vezi corect poarta...

Si, cu toate astea, tanara a facut zob masina! Asa cum se vede din imagini, motorul este praf, parbrizul spart, s-au deschis ambele airbag-uri la impact... A suferit si stalpul care sustinea panoul solar de motorizare a barierei, care s-a inclinat cu 30 de grade. Un singur lucru e sigur: masina avea ceva viteza. Daca rulezi cu 30 la ora, nu ai cum sa lovesti masina intr-un asemenea hal.

O alta curiozitate: masina a fost "infipta" in stalp in jurul orei 14.00. La ora 17.00, era inca acolo. Un locuitor al cartierului Roua are o explicatie: "E fata unui vecin. S-o fi speriat si s-o fi dus acasa, asteptand sa vina taica-su sa-i traga o mama de bataie...."

VEZI VIDEO SI GALERIA FOTO de mai jos. Merita!

Media

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework