Efectul BETIVAN in TRAFIC - Cum a ramas o femeie nevinovata FARA DINTI - GALERIE FOTO

Efectul BETIVAN in TRAFIC - Cum a ramas o femeie nevinovata FARA DINTI - GALERIE FOTO

Un accident petrecut vineri seara in Ploiesti readuce in atentia opiniei publice hibele sistemului de asigurari de sanatate dar si legislatia rutiera. Cum sa lasi oamenii sa conduca "un pic bauti", cum se exprima nefericit premierul Ponta, cand romanii demonstreaza ca beau fara masura si acum, cand e toleranta zero la alcool? De ce sa asiguri tratamente medicale gratuite oricui, indiferent daca este victima sau autorul unei probleme fizice, a lui sau a altuia.

Cum s-a petrecut accidentul: un Fiat, condus dinspre centru spre str. Vasile Lupu, a virat brusc pe contransens, lovind o Dacia Logan de la Eurotaxi. Impactul a fost atat de puternic incat taximetristul a fost ranit grav de volan, chiar daca s-a declansat airbag-ul. La fel, pasagera din spate, o femeie care a ramas fara aproape toti dintii din fata.

Din Fiatul la fel de contorsionat au coborat, cu chiu cu vai, dupa impact, doi barbati beti. Si soferul, si pasagerul sau, erau ranga. Toti au fost preluati de Ambulante si dusi la Spitalul de Urgente Ploiesti. Din estimarile paramedicilor, femeia, cea mai nevinovata dintre cei implicati in accident, va fi tratata ultima, pentru ca ranile nu-i pun viata in pericol. Adaugati si ca asigurarile medicale standard nu se aplica si asupra problemelor stomatologice. Cel mai probabil, femeia va cheltui o avere pentru a-si reface dantura.

Soferul baut si inconstient va fi tratat gratuit la Spitalul Judetean Ploiesti. Dupa ancheta Politiei, el va ramane fara permis si i se va face un dosar penal de vatamare corporala din culpa. Dupa trei luni, el isi va primi permisul inapoi. Cat despre dosarul penal, nu exista nici un condamnat la inchisoare, in acest moment, pentru accidente de acest fel.

Rezumat: o femeie vinovata doar ca a luat un taxi va cheltui sume importante pentru a-si reface dantura, familia unui taximetrist va trai mai prost o perioada, pana cand el se reface si va avea bani sa-si repare masina, iar un betiv inconstient care a provocat accidentul isi va vedea de viata bine mersi, cu un deranj minim. 

GALERIE FOTO MAI JOS

Cum vi se pare situatia? Ce ar trebui sa faca statul cu legislatia rutiera si cu cea a asigurarilor medicale? Scrie-ne opinia ta la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Nu uita sa distribui acest link. Cu cat stiu mai multi, cu atat sunt sanse sa se faca ceva.

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework