O firma din Ploiesti aduce produsele pe care orice cabinet, clinica sau spital va trebui sa le aiba

O firma din Ploiesti aduce produsele pe care orice cabinet, clinica sau spital va trebui sa le aiba

O firma din Ploiesti a adus din strainatate un produs revolutionar, pe care orice cabinet medical, clinica sau spital va trebui sa-l detina in viitorul redesenat de pandemia de covid19. Este vorba despre dulapuri vestiar și fișete vopsite cu o noua tehnologie cu ioni de argint. Polyflex Per Steridur, ce are efect bactericid sifungicid. Practic, riscul de contaminare prin atingerea de suprafete scade considerabil, pentru ca stratul special de acoperire cu Polyflex Per Steridur ucide germenii 24 de ore pe zi, în timp ce dezinfectarea normală, prin ștergere, își pierde eficacitatea fiecare 4-5 ore. 

Mobilierul vopsit in sistem Polyflex Per Steridur poate reduce semnificativ numarul de infecții din spitale, poate imbunatati practica medicala si poate reduce riscurile pentru oamenii cu sistem imunitar slăbit, care se infectează rapid cu consecințe grave. Pulberea Polyflex PES-Steridur este produsa in Elvetia de Karl Bubenhofer AG (Kabe). Compoziția pulberii a fost creată într-o serie lungă de teste și are astăzi succes în diferite aplicații: pe mânerele manetelor, mânerele ferestrelor, monitoarele din sala de operare, tavanele metalice, sistemele de ventilație și mobilier medical", explică Herbert Lohmann, director de vânzări al Kabe Pulverlack Deutschland GmbH din Graben-Neudorf.

Produsul contine compuși ionici metalici care fac ca efectul germicid sa dureze atâta timp cât pulberea aderă la piesa de mobilier. Pulberea "magica" este aplicată in camp electrostatic. Un alt avantaj: pulberea este mai ușor de curățat cu multe dezinfectante, fără ca ingredientul activ din structura ei să fie inactivat. Polyflex PES-Steridur are un spectru larg de activitate împotriva bacteriilor, ciupercilor si unora dintre virusi, inhibă dezvoltarea germenilor și reduce răspândirea mirosurilor bacteriene. Într-un studiu facut la Clinica Universității din Marburg au fost găsiți 46% mai mulți germeni pe o suprafata medicala obisnuita în comparație cu suprafetele tratate cu Polyflex PES-Steridur. Produsul este compatibil si cu standardele din industria alimentara, ceea ce inseamna ca mobilierul poate fi folosit inclusiv in linii de fabricație, ambalare, transport și depozitare a alimentelor. Sistemul este rezistent la temperaturi inalte și nu prezintă decolorare în timpul utilizarii. 

"OTTO KIND Germania, ce detine o parte din firma noastra, produce acest tip de mobilier cu protectie antimicrobiene si antifungicida. Stratul protector este din pulberi cu compuși ionici metalici ce își păstrează eficacitatea și sunt stabile atât timp cât acoperirea aderă la suprafață. Datorita coacerii speciale, dupa vopsire, mobilierul este mult mai puțin sensibil la impacturi și zgârieturi, in comparatie cu lacurile traditionale, care, fiind pe baza de lichide, sunt si instabile chimic si mai putin rezistente la socuri", explica Mircea Ionica, de la Baibia Kind, importatorul mobilierului tip Polyflex in Romania.

Cereti detalii despre produsele OTTO KIND, vopsite in sistem Polyflex Per Steridur, la 0743224242, la 0743166904 sau pe http://www.rafturi-depozite.ro/

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework