Cele mai scumpe biciclete din Ploiești

Cele mai scumpe biciclete din Ploiești

Cu "doar" 20.000 de lei îți poți cumpăra din Ploiești o bicicletă CUBE AMS 100 C68 SL (foto 1), fabricată în 2021 și cumpărată cu factură și garanție de la Bikexpert. Cu o greutate de doar 10.5 kg, bicicleta cu 12 viteze vine cu amortizor spate Fox Float, angrenaj, transmisie și frâne Shimano, butuci și ghidon Newmen Evolution, cadruMonocoque, furca Float, schimbator, shifter și pininoane XTR.

Dacă nu dispui decât de 19.000 de lei poți alege bicicleta Look 795 Blade RS Team (foto 2). Construită din carbon, are în doar 7,6 kilograme cadru, ghidon și pipă Look, șa SqLab, ttansmisie Sram, foi de 50x37, roți Corima Carbon și anvelope Continental Ultra Sport.

Iar dacă nu te poți relaxat pe ceva ce costă mai mult de 15.000 de lei, alege cu încredere bicicleta Enduro Propain Tyee AL 2022 (foto 3). E fabricată în 2022, are acte, garanție și nu a fost folosită niciodată. Vine cu cadru Propain Tyee, furcă și shock Rockshox, drropper Crankbrothers, roți Newman, anvelope Schwalbe, frâne Magura, ghidon și pipă Sixpack și angrenaj Truvativ.

Pe olx, ploieștenii au listat de vânzare peste o mie de biciclete. Sigur găsești și tu una.Important e să știi să alegi o bicicletă. Pentru ce o vei folosi? Unde vei pedala mai des, la munte, prin păduri sau în oraș? Ai unde să depozitezi o bicicletă cu roți mari sau ți s-ar potrivi o bicicletă pliantă, cu roți mici? Ce buget ai? Ce înălțime și greutate ai? Gândește, că e plină piața de biciclete proaste și de vânzători versați.

 

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework