Expozitie de pictura Stefan Popa Popas, cu vanzare, la Schnitzel Haus Paulesti

Expozitie de pictura Stefan Popa Popas, cu vanzare, la Schnitzel Haus Paulesti

O expozitie de picturi in ulei, semnate de Stefan Popa Popa's, poate fi vazuta de ieri la doi pasi de Ploiesti, in holul Pensiunii Schnitzel Haus, de la intrarea in comuna Paulesti. Cele peste 30 de picturi sunt de vanzare, la preturi variind intre 800 si 1.100 de lei.

Stefan Popa Popas este o personalitate cu totul si cu totul speciala. A început Liceul de Arte Plastice și s-a transferat la Școala Specială de Matematică, unde a intrat in elita scolii. A practicat si handbal si atletism, la nivel de performanță. Deseneaza de la 5 ani, iar la 7 i-a fost publicată prima caricatură într-un ziar local. La 14 ani publica în Urzica, singura revistă umoristică a vremii. La 19 ani a fost descoperit de Henri Coursaget, primul președinte UNESCO, si a absolvit Academia de Arte Vizuale din Poitiers, Franța.

Detine doua recorduri mondiale - 1.527 de portrete color în zece zile și zece nopți și 2.772 de caricaturi color în zece zile și zece nopți. Este cetățean de onoare în 26 de orașe din țară, unde a obținut 100 de premii. Pe plan internațional a fost medaliat de 58 de ori. Este membru al Fundației pentru Știință și Arte a Academiei Cita din Roma și membru al Asociației Artiștilor Plastici (UNESCO). A creat Academia Popa’s, școala românească de caricatură. 

Vezi mai jos o GALERIE FOTO cu expozitia de la Paulesti.

 

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework