Din cauza ninsorii, programul de colectare a deseurilor se modifica. Vezi cand revine Rosal la tine in cartier - GALERIE FOTO

Din cauza ninsorii, programul de colectare a deseurilor se modifica. Vezi cand revine Rosal la tine in cartier - GALERIE FOTO

Comunicat de Presa - ROSAL Ploiești - 29.01.2014

In toate cartierele din municipiul Ploiesti, caderile masive de zapada din zilelele de 24, 25, 26, 27 ianuarie 2014, ingreuneaza foarte mult ridicarea deseurilor menajere de la populatie si de la agentii economici.

Va informam ca in zilele de dupa incetarea ninsorii, toate utilajele companiei noastre in numar de aproximativ 40, plus alte 10-14 buldoexcavatoare inchiriate, vor fi angrenate in activitatea de deszapezire in regim de lucru nonstop, pentru degajarea tuturor arterelor din municipiul Ploiesti, in ordinea importantei acestora.

Paralel cu deszapezirea arterelor de circulatie se lucreaza si la degajarea cailor de acces catre platformele de deseuri si catre camerele de precolectare. Dupa incetarea ninsorii, autogunoierele noastre vor intra in program pentru ridicarea deseurilor menajere, activitate care se desfasoara greoi atat din cauza zapezii, cat si din cauza masinilor parcate neregulamentar in preajma platformelor.

SGU Ploiesti este alaturi de ROSAL in procesul de ridicare a masinilor parcate neregulamentar pentru a degaja caile de acces la platforme.

Actiunea se desfasoara atat ziua cat si noaptea in vederea eliminarii tuturor deseurilor pentru a finaliza lucrarea pana in data de 03.02.2014.

Reprogramarea pentru ridicarea deseurilor va avea loc dupa cum urmeaza:

-       Pentru deseurile ce nu au fost ridicate in ziua normala de lucru, vor fi colectate a doua zi, cel tarziu la urmatoarea data de ridicare.

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework