Rasfatul feminin continua la Ploiesti Shopping City de Ziua Femeii

Rasfatul feminin continua la Ploiesti Shopping City de Ziua Femeii

După succesul de care s-a bucurat in primul weekend din martie, Fashion & Beauty Corner continuă la Ploiești Shopping City si de Ziua Femeii pentru a răsfăța doamnele și domnișoarele cu evenimente speciale dedicate acestora.

Astfel, în zilele de 8 și 9 martie, femeile vor putea experimenta cele mai noi tendințe în beauty, nutriție și sport și vor întâlni renumiți specialiști care le vor oferi sfaturi de modă și stil. Tot în această perioadă, copiii sunt așteptați la atelierele de creație unde vor învăța să confecționeze felicitări hand made. Zeci de femei s-au bucurat weekendul trecut de ședințele de înfrumusețare și de seminariile de modă și stil organizate în cadrul Fashion & Beauty Corner.

Clientele centrului comercial Ploiești Shopping City au avut ocazia să primească sfaturi despre noile tendințe din sezonul primăvară – vară 2014 de la Cristina Pană și Gabriela Atanasov, unele dintre cele mai cunoscute bloggerițe de modă din România. Weekendul acesta, seminariile de modă vor fi de asemenea susținute de bloggeri renumiți: Adina Doneanu si Oana Zidaru vor fi prezente sâmbătă, pe 8 martie, iar Silvia Cîmpeanu și Raluca Barbu vor fi invitatele de duminică, 9 martie. Vizitatorii Ploiești Shopping City vor putea admira și prezentări de modă, atât pentru femei, cât și pentru copii, cât și demonstrații de antrenamente fizice. Zona de răsfăț este deschisă vizitatorilor în perioada 8 – 9 martie, între orele 14:00 – 21:00. Ploiești Shopping City pregătește și în acest weekend o experiență deosebită pentru cei mici și organizează ateliere de creație unde copiii vor învăța să confecționeze felicitări hand made cu ocazia zilei de 8 Martie. Micuții vor avea parte și de surprize, precum face painting și modelaj baloane. Ateliere sunt deschise în perioada 8 - 9 martie între orele 12:00 – 20:00.

În acest weekend, pe 8 martie, vor fi anunțați și câștigătorii celei de-a treia excursii oferite de BIBI Touring. Clienții se pot înscrie in continuare la tombolă până la mijlocul lunii martie prin cumpărături de minim 150 de lei.

VEZI MAI JOS O GALERIE FOTO CU EVENIMENTELE DE PE 1-2 MARTIE

Alte informatii pe www.ploiestishoppingcity.ro 

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework