Cum ii sfideaza nesimtitii de pe strada Rafinorilor pe cei care le-au oferit locuinte

Cum ii sfideaza nesimtitii de pe strada Rafinorilor pe cei care le-au oferit locuinte

Numarul saracilor din Ploiesti creste in fiecare an, datorita crizei economice, iar Primariei ii este tot mai greu sa-i ajute pe toti, la fel. De fapt, nici n-ar trebui sa o faca. Una e sa fii la mila statului, si sa te porti ca atare, respectand comunitatea, si alta e sa te porti ca un vandal nesimtit. 

Cea de-a doua ipostaza este exemplificata de locatarii locuintelor sociale de pe strada Rafinorilor, din zona Aprodem-Mimiu. Desi Primaria le-a asigurat utilitatile, si le-a renovat cladirea, locatarii, in mare majoritate romi, au distrus-o aproape complet. Nesimtirea lor este atat de mare incat refuza sa arunce gunoiul la pubele, civilizat, preferand solutia aruncarii pe geam, in tata curtea imobilului. 

Culmea e ca Rosal, ca operator de salubritate, este obligat sa le ridice gunoiul fie ca acesti nesimtiti platesc serviciille, fie ca nu. Asa am ajuns la est moment, Rosal are de recuperat de la cele cateva zeci de familii de tigani aproape 600 de milioane de lei vechi. De sechestru nici nu poate fi vorba, pentru ca rauplatnicii nu detin bunuri, iar locuintele sunt detinute de Primaria Ploiesti.

De ce sustine Primaria Ploiesti un asemenea comportament? Chiar nu exista cateva zeci de familii de oameni normali, care sa fie ajutati cu un acoperis deasupra capului, in locul acestor nesimtiti?

Fotografia de mai sus a fost facuta pe 27 ianuarie 2015. Cea de mai jos e de acum doi ani.

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework