Box, filmul in care joaca Narcis Piarole, a fost lansat in strainatate

narcis piarole narcis piarole

Box, filmul romanesc in care joaca si ploiesteanul Narcis Piarole, a avut premiera oficiala la Karlovy Vary International Film Festival. Actorii romani au sustinut o conferinta de presa si au fost primiti pe covorul rosu, cu toate onorurile aferente unor vedete. 

Narcis Piarole joaca in filmul "BOX” rolul lui Buzatu, patronul unui club de sport care va marca in mod hotarator viata lui Rafael. Cei de la Fantascope Films il prezinta pe Narcis Tarida ca pe un tanar trecut prin "incercari", care, "ani la rand a strabatut Europa, dar nu si-a gasit locul"si care "dupa ce a vazut “Eu cand vreau sa fluier, fluier” (2010), primul lungmetraj al regizorului Florin Serban, a simtit ca actoria ar putea fi sansa de a lasa in urma un trecut incarcat si sa faca Scoala de Actorie, demers cu totul si cu totul laudabil. 

Ploiestiul a aflat anul trecut ca Narcis, al doilea dintre temutii frati Piarole, a ajuns actor, intr-un film care se anunta a fi un succes. Vestea a facut valuri in Ploiesti, desi problemele cu legea nu au facut niciodata ca un artist din domeniul audio-vizual sa aiba mai putin succes decat colegii sai cuminti. In Occident, e la ordinea zilei un astfel de parcurs, si vedete grele, pe care le urmarim cu orice ocazie, au bifata in trecut si o problema cu legea. La 90% dintre ei, succesul obtinut in muzica si in cinematografie a facut sa se rupa de anturajele vechi si de problemele anterioare, devenind cetateni-model. Cu alte cuvinte, faptul ca Narcis Piarole joaca intr-un film e mai degraba un lucru bun decat unul scandalos.

Vezi in GALERIA FOTO de mai jos imagini de la premiera.

Citeste si:

Ploiesteanul Narcis Piarole a terminat cursurile de actor. Citeste-i mesajul

NARCIS PIAROLE, vedeta in filmul BOX. Vezi fotografii din timpul filmarilor!
Colegii lui Narcis Piarole ii iau apararea - un baiat cu bun simt, care nu s-a comportat ca un interlop

De ce este BINE ca Narcis Piarole lasa lumea interlopa pentru ACTORIE

Nu uita sa citesti si: Piarole actor. Si-acum ce facem?

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework