Box, filmul in care joaca Narcis Piarole, se lanseaza la Ploiesti

narcis piarole narcis piarole

Dobrin Romulus, cunoscut in Ploiesti sub numele Narcis Piarole, poate fi vazut de pe 22 ianuarie pe marile ecrane din Ploiesti. Narcis este actor în filmul Box, in regia lui Florin Șerban, iar filmul are premiera in Ploiesti pe 22 ianuarie, la Cinema Twins, de la Galeriile Comerciale. Invitat de onoare va fi Nicoleta Matei (Nico). 

Sub aparența unei povești de dragoste, BOX este în esență povestea unei deveniri. RAFAEL și CRISTINA sunt doi oameni care nu ar f trebuit să se întâlnească vreodată. El: 19 ani, etnie romă, lucrează într-o spălătorie de mașini și vrea să devină un mare boxer; locuiește cu bunicul lui și este pe punctul de a da lovitura pe plan profesional. Ea: 34 de ani, etnie maghiară, lucrează ca actriță în teatrul din localitate, căsătorită, trece printr-o criză profesională și personală; soțul ei este vedeta ansamblului teatral și se pare ca ea trăiește de ceva vreme în umbra lui. Fără să se cunoască, Rafael o urmărește pe Cristina în fecare zi, pe străduțele pietruite dintr-un vechi oraș de provincie. Ea știe și este încântată de atenția pe care o primește. Într-una din zile, ea se întoarce și cei doi se afă față în față. În ziua următoare, el o privește în ochi și o întreabă: “Dacă nu erai măritată, te-ai f căsătorit cu mine?“. Din acel moment, nu mai există cale de întoarcere pentru niciunul dintre ei. Sinopsis Două destine diferite, două lumi paralele care se confruntă cu dileme asemănătoare. În ciuda diferenței de vârstă dintre cei doi, Rafael și Cristina au în comun aceeași nevoie disperată de afrmare. De-a lungul flmului, fecare învață în felul său lecția maturizării și a compromisului, unul cu sânge și lacrimi, celălalt cu tăceri adânci și zâmbete discrete.

Toți actorii care apar în povestea lui Rafael sunt actori neprofesioni ști și provin din lumea boxului: campioni naționali, balcanici, europeni sau mondiali. Unul din antrenorii lui Rafael în film este Marian Simion, fost campion european și mondial, în prezent antrenorul lotului național de box. Rafael este el însuși un tân ăr boxer fără nicio experiență ca actor înaintea acestui rol. Toți actorii prezenți în povestea Cristinei sunt actori profesionisti - Hilda Péter, Sorin Leoveanu, Maria Fekete sau regizori - Cătălin Mitulescu.

In film joaca si un ploiestean cunoscut in oras. Nu este nici un actor de la Teatrul Toma Caragiu, nici vreun tanar aspirant oarecare la profesia de actor. Dobrin Romulus este cunoscut ca Narcis PIAROLE, porecla pe care a avut-o prima oara fratele sau mai mare, Laurentiu. Fratii Piarole sunt extrem de temuti in Ploiesti, iar numele lor a fost asociat, in cateva randuri, cu scandaluri sonore. Pe de alta parte, problemele lor cu legea sunt mai mari in folclorul urban decat in realitate, fratii Piarole fiind vazuti la cele mai importante evenimente locale, fie separat, fie impreuna, fara sa fie vreodata deranjati de politisti. Narcis Piarole joaca in filmul "BOX” rolul lui Buzatu, patronul unui club de sport care va marca in mod hotarator viata lui Rafael. Cei de la Fantascope Films il prezinta pe Narcis Tarida ca pe un tanar trecut prin "incercari", care, "ani la rand a strabatut Europa, dar nu si-a gasit locul"si care "dupa ce a vazut “Eu cand vreau sa fluier, fluier” (2010), primul lungmetraj al regizorului Florin Serban, a simtit ca actoria ar putea fi sansa de a lasa in urma un trecut incarcat si sa faca Scoala de Actorie, demers cu totul si cu totul laudabil. Poti afla mai multe despre el de aici:

NARCIS PIAROLE, vedeta in filmul BOX. Vezi fotografii din timpul filmarilor!Colegii lui Narcis Piarole ii iau apararea - un baiat cu bun simt, care nu s-a comportat ca un interlop
De ce este BINE ca Narcis Piarole lasa lumea interlopa pentru ACTORIE
Narcis Piarole, actor de film - VEZI in ce productie joaca!

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework