Ramatuelle - cum arată cuvântul "romantic" când costă 15 milioane de euro

Ramatuelle - cum arată cuvântul "romantic" când costă 15 milioane de euro

Poate cel mai luxos complex de evenimente și de recreere din România se deschide sâmbătă la doi pași de Ploiești. Cu saloane gigantice pentru evenimente, lac artificial, piscină infinity, plus un restaurant a-la-carte, presărate pe 12 hectare de spațiu verde, Ramatuelle este cea mai mare investiție făcută în pandemie de o companie românească: 15 milioane de euro.

Atracția vizuală a locului o reprezintă lacul artificial, care se întinde pe 14.000 mp, dar incasările vor veni din piscina infinity, fără egal pe o rază de 50 de kilometri, din restaurantul a-la-cart cu chef-bucatar, cât și din saloanele de evenimente cu capacități de 300-400 de persoane. Interesant este că protagoniștii evenimentelor au la dispoziție, discret ascunse deasupra saloanelor, apartamente de lux, utile când vrei să te schimbi, să te odihnești câteva minute sau să culci copiii.
 
Cu pontoanele orientate spre lac și puzderia de copaci, alei, diferențe de nivel și iluminat inteligent, Ramatuelle arată ca una dintre cele mai romantice alegeri posibile pentru nunți, acestea fiind cele mai numeroase evenimente organizate în România. 
Vezi mai jos galeria foto cu imagini de la Ramatuelle.
 

Citește și Mahmut Orhan la Ploiesti - detaliile lansarii Ramatuelle

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework